Ser pleśniowy z morelą marynowaną
Szybkie śniadanie, często zjadane w pracy przed komputerem. Najlepsze w świecie połączenie smaku sera typu lazur - w smaku ostry, pleśniowy ze słodko - kwaśną morelą w zalewie. Nic więcej nie potrzeba, no może świeża bagietka. Ja niestety takiej nie miałam, więc zajadałam z pieczywem chrupkim.
Możecie też kombinować z innymi przekąskami ETERNO, w zależności od tego jaki smak lubicie.
Smacznego.
Składniki:
- morele w zalewie słodko - kwaśnej
- ser lazur
- figa
- pieczywo
Przyrządzanie:
Pokroić składniki w plastry, przyrządzić kanapki, na wierzchu ułożyć morele.Możecie też kombinować z innymi przekąskami ETERNO, w zależności od tego jaki smak lubicie.
Smacznego.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.