Sylwestrowe przekąski
Pomysł na szybkie, imprezowe przekąski.
Zrolować ciasto i pokroić w plastry (ok. 2cm). Ułożyć na blasze i upiec.
Wyłożyć na talerz, podawać jako przekąskę.
Możecie wykorzystać również inne smaki grillowych rarytasów.
Składniki:
- ciasto francuskie
- żółty ser/ ser pleśniowy
- szynka
- grillowy rarytas z czarnymi oliwkami ETERNO
Przyrządzanie:
rozłożyć ciasto, posypać ciasto startym żółtym serem lub pokrojonym w plastry serem pleśniowym. Ułożyć plastry szynki, lepiej jak będzie pokrojona w paski. Wyłożyć grillowy rarytas i rozsmarować na całym cieście.Zrolować ciasto i pokroić w plastry (ok. 2cm). Ułożyć na blasze i upiec.
Wyłożyć na talerz, podawać jako przekąskę.
Możecie wykorzystać również inne smaki grillowych rarytasów.
Idealnie nadaje się na Sylwestra.
Dlatego dodaję do akcji: Sylwester 2013
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.