Lody ananasowe z kawałkami owoców w syropie kawowym ETERNO
Kolejny pomysł na ciekawe podanie lodów. Tym razem zamiast pucharków użyliśmy zamrożonych kawałków ananasa. Zawsze kiedy jecie świeżego ananasa, możecie obrać go w taki sposób, aby zachować ćwiartki jego skóry. Należy je włożyć do zamrażarki, w ten sposób zawsze będziecie mieć je "pod ręką" i korzystać w każdej chwili przy podawaniu deseru lodowego.
Składniki:
zamrożone kawałki skóry ananasalody ananasowe
Ananas w syropie kawowym ETERNO
lub
Ananas z wanilią ETERNO
Przyrządzanie:
Wyłożyć lody do ANANASOWYCH PUCHARKÓW:), ułożyć kawałki ananasa ze słoika i polać syropem kawowym.
Proste, smaczne i efektowne! Palce lizać!
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.