Śliwella na przekąskę

Tak naprawdę powinnam połączyć poprzedni wpis z obecnym, bo do obu potrzebne jest pieczywo chrupkie i jak macie je pod ręką to możecie zjeść kanapeczkę i od razu poprawić słodką przekąską.

Składniki:

Przyrządzanie:

posmarujcie pieczywo śliwellą i zajadajcie. przepyszne zwieńczenie śniadania, zwłaszcza dla łasuchów, którzy są przyzwyczajenie, że po jedzeniu trzeba zjeść coś słodkiego. Oj znam takich:) którzy bez słodkiego nie potrafią się obejść:)


Komentarze

  1. Ciekawa przekąski. Nigdy nie jadłam takiego produktu, ale uwielbiam śliwki w czekoladzie, więc powinno mi smakować.

    OdpowiedzUsuń
  2. to musi być świetny dodatek... chciałabym spróbować!

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.

Popularne posty

.

.

.

.