Łatwa, szybka za to pyszna przekąska
Kontrowersyjne parówki w połączeniu z przepyszny serem camembert a do tego pomidorki ogniste. Różne są opinie na temat parówek, ale w sklepach z tradycyjnymi wyrobami na pewno kupicie pyszne parówki z czystym mięsem, a czasami zdarza się, ze mam nieodpartą ochotę na nie. Połączyłam je z ulubionymi składnikami i wyszły mi świetne, śniadaniowe koreczki:)
Szybka, smaczna przekąska, możecie przyrządzić podczas przerwy śniadaniowej w pracy.
Do koreczków polecam zieloną herbatę z cytrynkami z imbirem.
Składniki:
- Chrupkie pieczywo
- parówki
- ser pleśniowy Camembert
- Ogniste pomidorki ETERNO
Przyrządzanie:
Pokroić pieczywo, parówki oraz ser. Odcedzić pomidorki. Nadziewać na wykałaczki pieczywo, ser, parówki, na koniec pomidorku. Układać na desce lub talerzu.Szybka, smaczna przekąska, możecie przyrządzić podczas przerwy śniadaniowej w pracy.
Do koreczków polecam zieloną herbatę z cytrynkami z imbirem.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.