Konfitura Marakuja z Orzechami w Miodzie
Marakuja z orzechami w Miodzie
To jeden z nowszych produktów ETERNO!
Jest taka pyszna, że chętnie wyjadamy ją prosto ze słoiczka.
Owoce marakui połączone z orzechami włoskimi w miodowym syropie.
Polecamy
- Jako dodatek do herbaty i sporządzania wszelkich napojów orzeźwiających.
- Wspaniały dodatek do kompotów.
- Znakomicie nadaje się do wypieku ciast i dekoracji deserów: omlety lub naleśniki z serem polać syropem, przybrać owocami marakui.
- Idealna polewa do lodów i gofrów!
- Przepis na wykwintne pieczone jabłka: Kwaskowe jabłka wydrylować.
Wypełnić marakują i kawałkami orzechów, zalać syropem ze słoiczka, nie dodawać cukru. Upiec w
piekarniku.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.