Konfitura Marakuja z Orzechami w Miodzie


Marakuja z orzechami w Miodzie
To jeden z nowszych produktów ETERNO!
Jest taka pyszna, że chętnie wyjadamy ją prosto ze słoiczka.
Owoce marakui połączone z orzechami włoskimi w miodowym syropie.

Polecamy

  • Jako dodatek do herbaty i sporządzania wszelkich napojów orzeźwiających.
  • Wspaniały dodatek do kompotów.
  • Znakomicie nadaje się do wypieku ciast i dekoracji deserów: omlety lub naleśniki z serem polać syropem, przybrać owocami marakui.
  • Idealna polewa do lodów i gofrów!
  • Przepis na wykwintne pieczone jabłka: Kwaskowe jabłka wydrylować. Wypełnić marakują i kawałkami orzechów, zalać syropem ze słoiczka, nie dodawać cukru. Upiec w piekarniku.

Komentarze

Popularne posty

.

.

.

.