Konfitura Owocowa z Migdałami
Konfitura owocowa z migdałami
Zastosowanie: do deserów, kanapek
Wspaniałe połączenie owoców: kwaśna, aromatyczna pigwa ze słodkimi
malinami, orzeźwiająca skórka pomarańczowa z niebiańskimi migdałami.
Starannie dobrane składniki połączone w prawdziwie wyrafinowany smak.
Konfitura jest przepyszna z omletami, naleśnikami. Idealna na kanapki,
w ostatnim poście pisałam o maślanych bułeczkach, które właśnie
są wyśmienite z masełkiem i pigwową konfiturą.
w ostatnim poście pisałam o maślanych bułeczkach, które właśnie
są wyśmienite z masełkiem i pigwową konfiturą.
Latem będzie świetnym uzupełnieniem deserów lodowych. Polecam również wykorzystywać jako nadzienie do rogalików francuskich.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.