Konfitura Pigwa z Imbirem w Miodzie
Konfitura Pigwa z Imbirem w Miodzie
Zastosowanie: do deserów, kanapek
Wspaniałe połączenie składników dobroczynnie działających na naszą
odporność. Aromatyczna pigwa z ostrym imbirem w syropie z Miodu
gryczanego. Bardzo wyrazista w smaku, charakterystyczna dla miodu
gryczanego.
Konfitura jest przepyszna z omletami, naleśnikami. Idealna na kanapki,
w ostatnim poście pisałam o maślanych bułeczkach, które właśnie
są wyśmienite z masełkiem i pigwową konfiturą.
Polecam również jako dodatek
do herbaty, zwłaszcza w czasie obniżonej odporności, dodana do niej stanowi świetny, rozgrzewający, stawiający na nogi napój.
do herbaty, zwłaszcza w czasie obniżonej odporności, dodana do niej stanowi świetny, rozgrzewający, stawiający na nogi napój.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za przesłanie komentarza. Wkrótce pojawi się pod postem. Zapraszam do śledzenia bloga ETERNO.